Open atelier & voorraad-verkoop tegen gereduceerde prijzen

Er zijn weer open atelierdagen bij de Transformatie

De nieuwste editie van art@detransformatie komt eraan! Voor de derde keer zijn er weer open atelierdagen. Uiteraard doe ik ook weer mee.
Het evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september a.s. Je kunt terecht van 12.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag wordt om 12.00 uur art@detransformatie feestelijk geopend door de Arnhemse wethouder van Cultuur en Erfgoed Hans de Vroome.
Ruim tachtig kunstenaars en ontwerpers van allerlei disciplines openen hun studio of atelier in de zes verdiepingen van het monumentale pand de Transformatie.  Je kunt wel stellen dat wij dit weekend de grootste galerie van Nederland zijn! 
Elke deelnemer presenteert zich bovendien met een klein kunstwerk in de overzichtstentoonstelling in de boderuimte, naast de entree. Je kunt een kunstwerk kopen voor een bedrag onder de 200 euro.
Verder is er horeca, een bioscoop en een gezellige zithoek.
Parkeren in de omgeving kan gratis zijn; wel even goed opletten waar wel en waar niet!.
Meer informatie over de deelnemende kunstenaars, hun werk en alle praktische informatie vind je op onze site: www.artatdetransformatie.nl
wij zijn ook te vinden op:
instagram: @artatdetransformatie
facebook: Art at de Transformatie 2019
Je vindt mijn atelier op de eerste verdieping, nummer 1.16.
Het adres van het gebouw De Transformatie is Van Oldenbarneveldtstraat 90, de ingang is aan het Transformatorplein

Zoals je gewend bent, kijk ik eens in de zoveel jaar mijn “voorraadkast”na en bied ik diverse werken voor een veel lagere prijs dan normaal aan. Dit jaar doe ik dat tijdens de open atelierdagen bij art@detransformatie.

Dus zaterdag 28 en zondag 29 september heb je de kans om tegen een flink gereduceerde prijs een echte Haggeman te kopen!