AGENDA

 

Op dit moment zijn er geen tentoonstellingen. Werk van mij is in stockcollecties te bekijken bij gallery 9 in Amsterdam, Keizersgracht 548 en bij Galerie in de Kerkstraat, Kerkstraat 8 in Arnhem. Uiteraard kun je ook mijn atelier bezoeken om werk te bekijken. Bezoeken kan alleen na telefonische afspraak (0652317384).


TEKENLESSEN

In het najaar geef ik weer een serie portret- of modeltekenlessen. De lessen zijn op maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.  Er wordt getekend naar gekleed model. De lessen zijn in de workshopruimte van De Transformatie (het gebouw waar ik mijn atelier ook heb). De kosten, inclusief model, tekenmaterialen en papier zijn € 30 per les. Maar doe je aan de hele serie mee dan krijg je een korting. Ik weet alleen nu nog niet uit hoeveel lessen de serie zal bestaan. Ook de exacte data heb ik nog niet vastgelegd. Heb je echter al belangstelling, geef je dan alvast vrijblijvend op via het contactformulier onderaan deze pagina of: 

mail  naar bjghaggeman@gmail.com of bel 0652317384

Je krijgt dan later alle benodigde informatie en kun je beslissen of je wel of niet mee wilt doen.


De Transformatie heeft Open dagen op 28 en 29 september. Meer nieuws volgt binnenkort.


Uit het archief 2024


2020-2023

bij gallery 9 contemporary art (Keizersgracht 548, Amsterdam) op de KunstRai in mei en bij gallery 9 een solo-expositie en op de beurs “Art on Paper” in maart 2023.


Uiteraard zijn vanwege de coronacrisis het aantal exposities en beurzen in deze periode erg beperkt geweest.

 

Expositie in 2023 bij  Kunst of Art, galerie (kerkje) in Laag-Keppel